Mirac2Cloud voordelen

In the cloud werkplek

Uw werkplek overal beschikbaar

Een goede internetverbinding is het enige dat u nodig heeft om te kunnen werken op uw eigen bureaublad. U beschikt over uw programma’s, bestanden, mail, agenda etc. Uiteraard zijn al deze gegevens te delen met uw collega’s die ook gebruik maken van Mirac Private Cloud Computing.

Eigen software on the cloud

Meestal is het mogelijk om uw eigen of branche software op onze servers te laten installeren.

server vervangen zonder hoge investeringen

Oude server vervangen zonder hoge investeringen en kosten

U werkt op onze servers. De aanschaf van een nieuwe server en de licentiekosten vervallen. Als u volledig in the cloud werkt hebt u geen (office) licenties meer nodig.
Voor een vast bedrag per gebruiker per maand voorkomt u onaangename verrassingen door onverwachte investeringen.

 

Flexibele afspraken

Flexibele kortlopende contracten

Onze on-the-cloud contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Per gebruiker is de contractduur 3 maanden. Daarna kunnen gebruikers per maand worden opgezegd. Toevoegen kan op ieder moment natuurlijk. Uw ICT voorzieningen krimpen of groeien mee met uw personeelsbestand.

nederlandse servers en helpdesk

Betrouwbaar datacenter

De veiligheid van uw data gaat boven alles. U wilt er vanuit kunnen gaan dat uw gegevens veilig zijn, ook als de stroom of het internet uitvalt. Uw gegevens staan op onze eigen betrouwbare servers in een Nederlands datacenter. De helpdesk is uiteraard Nederlandstalig. Het datacenter werkt bovendien CO2-neutraal en verbruikt veel minder energie dan andere datacenters.

uw rechtenbeschermd

Uw rechten met een contract beschermd

Onze on-the-cloud contracten vallen onder Nederlands recht en bieden u de zekerheid dat uw gegevens altijd uw eigendom blijven. Uw rechten zijn goed vastgelegd, waardoor u er ook van verzekerd bent dat u al uw gegevens weer mee kunt nemen mocht u besluiten geen gebruik meer te maken van onze on-the-cloud diensten.

on the cloud kent vaste prijzen

On-the-cloud met vaste prijsafspraken

U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand, afhankelijk van de diensten die u afneemt. Voor het aanmaken van uw bedrijf en uw medewerkers vragen wij een vaste eenmalige bijdrage. U weet dus vooraf precies wat de kosten zijn. Wij informeren u hierover graag in een persoonlijk gesprek.